United airlines.


En ganska så okänd country sångare åkte med United Airlines. United Airlines som är ett ganska stort flygbolag förstörde denne musikerns Gitarr på något vänster, men ville inte betala eller köpa någon ny gitarr efter mycket OM och MEN. Så, vad gör man? Jo, man gör en video om hur illa man blivit behandlad (kunden har alltid rätt som det heter)
.

Denne country sångare vid namn Dave Caroll la ut ett klipp på YouTube för att få lite makt och en sorts hämnd på detta flygbolag he åkte med. Över fem miljoner tittare vet nu vad United Airlines går för och Dave blir lite mer känd på det hela.

Det är så att äntligen har kunden makten över de stora jättarna. Har du något som inte funkar, lägg ut ett klagomål på internet och du får en viss rättvisa. Det blir ju också så att företag fruktar att kunder/blivande kunder  kommer få reda på om något är fel, och kanske är mer villiga till att göra rätt för kunden, just för att inte få den där stämpeln på sig som dålig service osv. En ganska stor avbokning i kalendern blev det för United Airlines, när detta klipp med Dave kom upp på internet. Visst är det ganska skönt att vi "dödliga" har makten i våra händer som kan sprida ett klagomål som den nya flensan sprider skräck i våra små hjärtan.   

Vad tycker du ?? Visst gjorde han rätt som ger igen på ett stort kaxigt bolag, där man inte är värd så mycket i deras händer. Bara betala biljetten och se glad ut, sedan skiter i i vem du är. Tyck vad du vill, men tycker du inte som de så ska man hålla käften.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0