LA helg.

Det har inte varit så jätte mycket som hänt i helgen. Jag var på Ikea och köpte en lådhurts, så jag kan ha min Scanner/skrivare på.

Det blev Pirates of the caribbean 1&2, trean ska jag se inom kort, så även Da vinci koden samt Änglar & demoner. Jag funderar även starkt på att börja läsa Änglar & demoner, de säger att den ska vara bra, mörjligtvis Da vinci koden först???

Litet och enkelt inlägg.  Vi får se om det blir någor mer i morgon bitti.

Morrn Morrn. Hipp Hipp


Hipp Hipp!

Som en del kanske vet/inte vet, så är en ny omgång av Hipp Hipp på G. Jag själv har varit och sett Grabbarna tre gånger i Lund. Mycket varierande och ASG, precis hela tiden. Helt Underbart. Så därför är det Hipp Hipp tema i detta inlägg ikväll. Jag har samlat ihop några klipp. Så, titta och skratta med, eller inte. Du väljer.
___________
Tiffany
__
Ska ni in till stan pojkar?
JA!
Tillhör ni någon sån där grupp??  E ni nördar?
__________________
Ring mig om dom inte reder ut det, jag har saker från Mallorca, sånt med kanel i, Det ska vara bra för underlivet.
__________
Vad e du? Jag är Vattuman. Antingen är man mentalpatient eller geni. 

Har ni revaxör som stolpiller, du verkar ju höra med röven.




Och lite gott och blandat.


Nu får du mig så lätt!!

Det bara är så!

Fart!

 Det är inte farten som dödar, det är smällen.

 It´s not the fart  that kills, it´s the smell




Men, hallååå, bah, typ, *pft!!!

Hur var det nu med detta, att stockholm ligger var? Stockholm är ju vad stockholm är, inget fel med det. Var ligger nu stockholm, ligger mellan två landskap. Hur fan får dem det till stockholm. Vad jag vet, för min pappa sa, så brukar nästan alltid sådana saker förkortas genom att man tar en bokstav från varje ord som har med saken att göra. t.e.x IKEA.  Ikea är taget från mästaren själv, genom att använda första bokstäverna från namn. Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. så vilket landskap??

Och, visste ni att Skåne kallas Skånemanland.


Det finns en del sköna ikea reklamer, och denna var riktigt skön
   

















ASG* Bolibompa

Detta är vad jag kallar ett riktigt barnprogram.  Det var en gång......



Linköping


Ida Corr....

 opps =s     

Let me think about it!!



Röstånga

Röstånga

Har ni varit i Röstånga? Inte? Då har ni livet framför er.

Om man tar det bästa av Christiania, Prag 1997 och lite Nya Zeeländsk natur så har ni Röstånga. I alla fall det fantastiska spelstället och restaurangen Stationshuset. Jag älskar otippade pärlor i avkrokar. Och kanske kan jag redan nu i maj säga att Röstånga kommer att vinna 2009 års pris i kategorin otippade pärlor i avkrokar.

På Gotland och Österlen är det ju mer regel än undantag med pärlor i olika avkrokar, så det är inte samma upptäckarglädje när man hittar det där. Roligare är det med ställen som Fengersfors i Dalsland som jag prickade in på cykelturnén eller varför inte Krokstrand i Bohuslän. Och så förstås Röstånga mitt inne i hopplösaste mellanskåne, omgivet av åsar, dalar, naturreservat, lövskogar och böljande fält.

Jag kommer i fortsättningen bara åka på konserter i Röstånga. Och bara ge konserter där också för den delen! Trots att det var melodifestivalenfinalen kom större delen av byn dit. Var annars händer detta? Kanske kan man till och med spela i Röstånga när det är VM-final i fotboll. Fast den vill man ju se. Kanska kan VM-finalen i fotboll spelas i Röstånga? I så fall åker jag dit. Och spelar. Röstånga-Brasilien 4-0. 

Emil Jensen.


Uppdatering.

Tyvärr var jag den som inte var där. Jag har dessutom hört från en person att jag är dum i huvudet som ville bo kvar där. TACK!!!
Och det var inte melodifestivalen jag såg heller.

Vem är din dejt??



Testa vilken kändis dejt du får.


Jag har suttit och bara surfat utan syfte. När jag sitter och fixar bilder blir det lätt att jag surfar lite hur som helst. Jag kom in på en sida där man skulle trycka på olika alternativ. Medans man trycker i det svar som passar en, så röstas en kändis ut efter varje fråga.   Jag fick Jessica Andersson från fame som min dejt. Helt ok, ungefär den kvinna jag absolut tycker är vacker dessutom. Hennes ögon kan nog få vem som helst att bli svag i knäna. Även vad jag hört, så är hon egentligen brunett, vilket jag föredrar mest.

Om man jämför med de andra som var som alternativ, så är det tur att jag fick Jessica. Tuva hade iofs varit intressant.


Nostalgi..


..."Är det tacksamhet du vill ha, så skaffa dig en hund"







Ja, Då var jag ute på vift i kväll på uppdrag. Jag kände att det började bli mörkt och dimman började komma fram. Jag hade med mig kameran förstås och tog lite bilder som jag ska använda....

Jag skyndade mig innan det blev för mörkt ute. Klockan passerade ungefär nio, så jag hann precis ta dem bilder jag behövde. Bilderna blev trots allt ganska ljusa trots att det var lite för mörkt för att fotografera det jag fotograferade.
______________
Kärlek!
Kärlek är oförklarligt, självklart och kostar inte pengar. Kärlek är så lätt och svårt på samma gång, så nödvändigt. Kärlek är så hemskt att vara utan. Livet är ett val. Livet är ansvar mot sig själv, sin tid, sina medmänniskor, djuren och naturen. Får jag barn tar jag hand om dom. Då ska jag göra allt jag kan för att dom ska ha det bra.
Livet är värt det. Den insikten har mitt liv gett mig.

Stackare!!

Jag hittade det klippet med en Kameleont som jag har sett för ett tag sen. Själva Hela grejen med klippet att använda Solglasögon i olika färger är en rätt fräck ide´.

Sedan en hamster som springer vad det går. De har säkert roligt i alla fall. Tänk vad ett plasthjul + en hamster kan roa så många.






Rally O Fotografi på shemat.


Bilden är tagen på rallyt tidigare i år, jag är mycket brun idag. =)



Min "foto, batmobil" bil.














Varit på Trolleholm och pratat.

Nu är myset över!!

I natt, så satt jag ochkollade lite musik så där hejvilt klicka runt då jag kom in på Dave Patten. Dave och polaren gör sköna Covers på kända låtar, och jag tycker Dave är en helskön snubbe.







I pretend i, doing well.

 



Slow now.


Den "mystiske" röda volvon!

Fick ett samtal, att en röd volvo har kört omkring med ett antagligen syfte till något som kanske ska utföras??

Mystiken fortsätter om den röda volvon.  Ohhh.

Volvon är antecknad, sägs det. och med tanke på vad jag hört så är det också så.  Spionerna vet hur de ser ut.


(Dam da, dam da da da dammmm)   To Be Continued.

RSS 2.0