Ingenting

Ska vara så där tråkig igen, och bara säga att jag inte gjort ett piss idag!! Jo, spelat in en skit video.



Wrong Hole!!

Varför har nu gud (som skapat allt fantastiskt) gjort så fel att Lägga reningsverket bredvid lekplatsen?

Om jag skulle? Tack Jehovas!












Hade gärnat fixat så jag kunde koppla in min förstärkare till bilen och kört ut någonstans och spelat ,så där med en härlig stämning som John Mayer gör i klippet. Det ser verkligen hur härligt ut som helst när solen står så lågt, och en Hollywood skylt i bakgrunden
. Jag spelar på låten Söow dancing on Mulholland drive.

Även det fina i den låten, är att man kan spela den och fylla på och skapa hur man vill. Fantastiskt.



Jag hade även Jehovas vittne på besök idag. De bästa citaten i vårt lilla samtal är.
Jehovas- Det kom vatten från himlen och fyllde hela planeten så den bestod av bara vatten. Sedan skapades det dalar och marken sjönk. Det är så det skapades Sjöar och hav.

Jag- Men istiden då?

Jehovas- Istiden är en BLUFF!!

Jag- Aha, ok. Jag menar att, finns det andra bevis??

Senare under vårt samtal så började han prata om att det hittats mamutar som varit frysta och hade gräs i munnen.

Jag- Men då var det väl istiden?

Jehovas- (vrider sig och stonkar) Jo det kan man kalla det.

Han ville även ha evigt liv och bara leva och aldrig bli gammal och ruttna, det ska gud fixa, om han bara kände för det.

Jag- Vill du ha ett evigt liv??

Jehovas- OHH JA, Det kommer bli ett paradis här på jorden och alla har sin del att sköta.

Jag- Men det kommer inte funka, det kommer bli fel.

Jehovas- Hur tänker du nu, hur menar du då?

Jag- Ja, men då gör alla som de vill och jag behöver ju inte klippa mitt gräs på några hundra år. Jag har ju evigt liv, så jag kan klippa det hundra år senare.

Jehovas- Jaha! men då blir det ju igenväxt.

Jag- Ja, men jag kan klippa det om hundra år, för jag vet ju att jag kommer vara kvar. Många kommer tänka på ett helt annat sätt om de har evigt liv.

Jag- Varför tror en så liten del av befolkningen på gud, om det nu kommer bli så fantastiskt som du säger.

Jehovas- BRA fråga!! Jag tror inte de förstår.

Tänka tt behöva jobba arslet av sig och knacka dörr för att ha tron på evigt liv. Det är klart man ska följa sin dröm, som det brukar heta. Jag tyckte nästan synd om honom så att jag nästan ville bjuda på kaffe och kaka.
Han tyckte nog jag hade knepiga svar och frågor. Det verkade nästan som att han ville bli av med mig, inte jag honom. Det var inte det vanliga, åhh nej Jehovas vittne, öppna inte dörren.
Sedan gav han mig ett litet häfte där det står. Kommer den här världen att bestå??
Jag tänkte för mig själv. Ja du Jehovas vittne, kommer världen bestå om alla fick evigt liv? Tror inte det. För varför är det som det är om det nu funnits evigt liv inna vår tid?










Uschh, nä nu har jag varit dum.  Skulle kanske vara Katolik och be lite, sedan är allt bra igen. Det är mycket man inte förstår, och mycket man inte vill förstå. Jag har även lärt mig från en tjej, att man inte ska säga att man sett döda personer, då hänger Jehovas vittne på dörren flera veckor efteråt.

Ville nästan visa honom det  HÄR

Champions Of Rock!

Då är det snart dags i Oktober att bege sig till HBG och se Champions Of Rock. Man kan väl säga att det är en hyllning till Queen. Det gick en musikal i London där Peter hade huvudrollen, tror jag? Nu har Peter fixat ihop en egenproducerad i Sverige. Ska bli intressant attse hur denna kvällen blir. Det har ju hyllats en del för denne showen.











Vad gör jag då??


Min Alhambra gitarr, handtillverkad från spanien. Nice !!








BÄÄÄÄ





Min gamla sparbössa sedan jag var liten.

Jo, jag lägger in ett meningslöst inlägg. Så mycket gör jag!! Jag har suttit och spelat lite på min akustiska gitarr och börjat fila på låten  CLOSER med Neyo
. Får se vad det blir av detta, men ganska enkel låt att spela egentligen. Har börjat med den versionen som på klippet.

Gullegris!!







Vilken dag, vilken person?

Det ligger i mitt intresse att titta på folk och analysera dom, ex nu sitter jag på ett cafee på ett uppdragsjobb. Tjejen i bordet bredvid mig är, verkar vara fullt upptagen med att "plugga" Samtidigt som hon tuggar i sig en macka och smakfullt doppar den i sitt te. Då tänker jag,hur upptagen med studierna är hon, egentligen?? Jag tror att hon mest tänker "mmm, den här mackan var god" samtidigt som hon har lite ångest över tentan som hon kanske har om några dagar. Och att hon har ingen aning om hur hon ska klara den för hon kommer inte hinna läsa allt hon behöver.
Det är kul. Låt fördommarna flöda!

Hinkens Tipsar.

En grupp från LA som inte fått så mycket uppmärksamhet. Music Go Music är inspirerade från tidigt 70-tal och en del Abba bla. Jag låter musiken tala för sig själv.


Blip blop.


Night boat to....

En riktigt svängig låt ju.

Detta är nog den enda låt jag kan komma på som har ett parti med text och refräng en gång i hela låten.

Klassisk låt på båten till Kairo.


Hemma!


Har man rätt att planka??

Jag låter klippen tala för sig. Att planka har väckt stor debatt kan man inte ha missat. 

Vad tycker du?












Löven faller!








Nu banne mig börjar hösten komma med stormsteg och..., ja, jag går fortfarande med T-shirt och har badat de senaste dagarna i en kall sjö. När vet man att det är dags att slänga på sig en tröja extra?? Morgonen börjar svinigt kall som sedan omvandlar sig till en ganska varm och skön eftermiddag, då absolut en tröja bara blir för varm att ha på sig. Tyvärr (eller tyvärr o tyvärr) så är jag den som i stort sett alltid går med korta tröjor av något slag även när det är vinter.  

Gissar att det är en själv som sätter gränser när extra bomull ska omsluta en. Det kan också vara vid de tillfälle då någon säger till en. Du får för fan ha mer på dig, det är ju kallt. Well, ok.

Man får ju slänga upp lite mystiska låtar med  höst och rusk i sig. Bara känslan.

All about....

Visst är det härligt att vara nörd!!!




Eyy Yo!! Nu när det är rap i detta inlägg, så kan jag slänga upp den (enligt mitt tycke) coolaste Rapvideo jag sett på många år. Bustarhymes är bäst på att få till roliga videos.


The best band name EVER!!

Det måste vara ett bandnamn som fungerar i alla lägen. Det kommer användas i bekämpning mot djur, när politikernas feta nackar svettas. Många bra tillfälle för att ge ut ett hot.

A Flock Of Seagulls




Wonderful world.

Man kan som sagt göra mycket när fantasin inte har några gränser. Här är en kille med skickliga händer. Varför blir det inte så bra när jag försöker detta??











Ducklings.

De som har svimmingpööl, borde ha ett ställe där det finns liten kant man kan vika ner eller något. Tänk om ett barn trillar i (vilket föräldrar ska ha uppsyn över så att det inte sker) så kanske barnet är så pass gammalt att de kanske hade kunnat ta sig upp själv om det funnits en kant som man kan krypa uppför. Eller något liknande vid stegen man går upp på. Aja, är trött och detta jag skriver är lika förvirrande för mig som för dig =)   Men små ducklings kan man alltid rädda på något sätt. Så söta små liv. Pip pip.


Pork And Beans.

Man skulle kanske göra en film med en massa olika klipp från helt konstiga snuttar man kan hitta på Youtube. Fast jag nöjer mig med denne för en stund.



Wulffmorgenthaler.




Wulffmorgenthaler

Dagens.

Dagens låt. Manic street...


50- tal.

























Idag var det 50tals cruise, och jag var där och fotograferade (fick ett uppdrag).  Det var ljuvlig musik och glada(fulla) trevliga personer som fyllde upp stället med sina åk. Tyvärr tog moder jord över med sitt regn mestadels av tiden.  Dagen bestod av cruising och med en karta följde man den till olika stationer för att göra små uppdrag. Backa med bilen så nära ettrep med bakhjulet, kasta pil sittandes i bilen osv. Det hela är på skoj för att få en samlad gemenskap av samma intresse av äldre bilar. Ganska skoj, men man blir ganska uttråkad när timmarna blir lite för många med konstiga stopp för att göra uppdrag. Men annars är stämningen bland folket inget att klaga på.















Jag har även lärt mig lite med min mästare Håkan ehn (hakanEhn på Youtube) som lär mig spela och improvisera med munspel.  Kul att han lägger upp låtar på Youtube. Kanske jag kommer med en dag.

Hur handlar du??

Nu när jag ändå är i farten med (Kunden har alltid rätt) så kunde jag inte låta bli att slänga upp hur vi styrs av de affärer vi handlar i. Har du ingen inköpslista, så är det lätt att du fastnar i spindelns nät av allt det där extra som "råkar" slinka med när du handlar. Men ska vi göra som nedanstående inlägg? Skylla på jätten som styr våra små kronor vi har att handla för.  Jag kommer ihåg när jag såg detta på TV för ett bra tag sen. Allt sådant är intressant att lära in.  Det är precis som det med mitt munspel, visst är det kul med utmaningar. Även Rubiks Kub förstås. Ska bara träna in lite mer så jag kan klara den på några få minuter, kanske en minut och till sist 30 sekunder.





Bara lite till.





MEN oj vad har jag ätit??  Herre jösses.


United airlines.


En ganska så okänd country sångare åkte med United Airlines. United Airlines som är ett ganska stort flygbolag förstörde denne musikerns Gitarr på något vänster, men ville inte betala eller köpa någon ny gitarr efter mycket OM och MEN. Så, vad gör man? Jo, man gör en video om hur illa man blivit behandlad (kunden har alltid rätt som det heter)
.

Denne country sångare vid namn Dave Caroll la ut ett klipp på YouTube för att få lite makt och en sorts hämnd på detta flygbolag he åkte med. Över fem miljoner tittare vet nu vad United Airlines går för och Dave blir lite mer känd på det hela.

Det är så att äntligen har kunden makten över de stora jättarna. Har du något som inte funkar, lägg ut ett klagomål på internet och du får en viss rättvisa. Det blir ju också så att företag fruktar att kunder/blivande kunder  kommer få reda på om något är fel, och kanske är mer villiga till att göra rätt för kunden, just för att inte få den där stämpeln på sig som dålig service osv. En ganska stor avbokning i kalendern blev det för United Airlines, när detta klipp med Dave kom upp på internet. Visst är det ganska skönt att vi "dödliga" har makten i våra händer som kan sprida ett klagomål som den nya flensan sprider skräck i våra små hjärtan.   

Vad tycker du ?? Visst gjorde han rätt som ger igen på ett stort kaxigt bolag, där man inte är värd så mycket i deras händer. Bara betala biljetten och se glad ut, sedan skiter i i vem du är. Tyck vad du vill, men tycker du inte som de så ska man hålla käften.







Blues.

















Vad har jag gjort idag då?? Jo, jag har spelat Blues på mitt munspel jag inskaffat. Det är inte så svårt egentligen att lära sig grunderna till detta blowjob. Det står i boken jag köpte att man ska spela långsamt tills man hör lite av någon sorts rytm. Man ska sedan öka takten och vipppps, så har man något Bluesigt att spela till gitarren. Jag kan Gubben noak, haha, simpel ju. Sedan Tåget. Tåget är den grund rytm som "lätt, beginner" blues innehåller. Håll dig till de tre första raderna 1,2 och 3. Sedan säg (precis som om du pratade i munspelet) när du drar in, Ta- ida, när du andas ut, to, eller two.

Alltså
Ta- Ida-To,
Ta- Ida-To,Ta- Ida-To,Ta- Ida-To. Så blir det en blues grund rytm.  Hur grymt som helst ju! Det låter bättre när man hör det än att jag förklarar det i bloggen.  Och detta munspel är inget sådant man köper i en leksaksaffär för 99 spänn.

Free Fallin´.

Idag har jag suttit och spelat på min akustiska gitarr, och på något vis kom jag fram till en låt bara så där. Och det visade sig att jag kom på att det var.......







Don´t like...

Nu är det så att kvinnors orgasms inte borde funnits enligt en forskare som studerat i detta. Det är så att kvinnors orgasm inte har någon funktion, medans en man får utlösning och därmed kan leda till barn efter att kvinnan har fått det vaginalt. Det låter ju "roligt" för kvinnan att höra det =(. Så, en kvinna som har sex (om vi tänker utan den där orgasmen) så skulle hon bara ligga där och tycka det var såååå underbart, tills killen fick utlösning.  Men om nu detta inte skulle funnits hos kvinnan, eftersom orgsamen inte har någon funktion, varför finns det då, iaf????  Den här forskaren menar också att kvinnor blir mer tända och har bättre sex med män som har Cash. Han menar att de är Goldiggers och på köpet blir kvinnorna mer upphetsade och tycker bättre om sexet.





Det kanske, eller, ligger en sanning i detta han säger. Jag kan inte mer än säga grattis till de som inte värdesätter kärlek mer än så.  Så, vad är kärlek egentligen. älskar man personen för hur den är, eller vad den gör för att framstå som bra??  Rörigt.

Morning.



(HAAAYYY   YYAAAA!!) Vem har sagt att inte nyckelpiggor kan lära sig att försvara sig mot grodor

Idag har mina små krabbater till vänner morgongympa. Idag är det Karate som står på schemat.


RSS 2.0