Tavlor!

Som jag lovat, så ska jag slänga upp mina tavlor i bildformat.. Det är inte alla nya som jag visar upp.. Har nämligen de andra på miniuställning denna veckan.. Jag tror nästan att det börjar bli lite för mycket gubbar på  mina dukar här nu, nästan så att man börjar känna sig lite iakttagen.

Här är tavlorna. Fula som bra!!


Givetvis ska man se tavlorna Live! Det är så annorlunda på bild med allt ljus och så.

 

 


The master behind the art work!
Monster!!

Nu gör jag små inlägg bara för att verka aktiv på alla sätt det går. Det hela kan kanske bero på att jag druckit Energi drycker och smakat på de olika smakerna från Monster. Vill man bli sponsrad av detta?? Jag har tagit beslutet att jag inte vill det. För det första smakar de nästan likadant alla tre. För det andra är det någon eftersmak av marsipan eller mandelmassa, jag kan inte sätta fingret på vad det är. Det smakar konstigt iaf!!

Jag tog bild på dryckerna och ritade lite fint och slarvigt runt burkarna. Men visst ser det nästan proffsigt ut?? Inte illa för att använda ett simpelt program på en gammal dator!!


Ullared!Jag hade en liten omplacering av kläder i min gaderob idag, och till min fasa fick jag syn på detta jag aldrig trodde skulle ske!! Där fanns alltså en Galge (robust) frå Ge-kås
. Resten får ni lista ut själva. Jag har inte varit där!! den fyller sin funktion med råge iaf.


Alive!

Tjena hejsan!

Jag tänkte bara ägna en liten minut åt att skriva någon rad. Jag lever som sagt, men har faktiskt annat för mig än o skriva massa strunt. Ingen läser ju ändå! 

Men ett klipp på något när man har för mycket fritid är detta här en ganska bra beskrivning  på vad jag då gör med min fritid just nu. Alltså inte för mycket. Det kommer lite bilder längre fram på mina nya tavlor jag arbetat med på senaste. Annars så önskar jag er alla där ute, då menar jag faktiskt ALLA, att ni får ha en super trevlig tid framåt. Gör så gott ni kan med er dyrbara tid.


Men hur kunde det bli så svårt....?


Kändisspotting med Åke!!

RSS 2.0