Michael Jackson är död!!

Detta inlägg skulle jag fått ut fortare, men pga dålig täckning så sket det sig.

Midsommar a' la Mange.

Det blev som sagt en lugn midsommar då jag var hemma vid 23 tiden. Lite fin klädsel skadar aldrig trots att man inte ska på ngt speciellt. Det är ändå trevligt att känna sig fin =O).

Har även passat på att ta en bild på den fina humla som flög och sög i sig nektar bland alla de fina blommorna.
Snart Är Det Dags


Jobb, Jobb

De säger att man inte får lägga upp bilder på sitt jobb i någon blogg, hemsida osv, det strider mot Arbetets regler. Jag tänker därför ta med mig jobbet hem och lägga upp det här i alla fall.   Någon som kan räkna bubblorna? Priset blir.....hmmmm, hmm, ja va fan vi säger en räckmacka.   Vill bara slänga upp en liten varningens finger att jag vet inte själv svaret på hur många där finns, men tänkte bara få er att aktivera de små hjärnceller ni besitter =)  muahaha, 

Ohh i löke you Dr,ör  ivöl .  (ska läsas med dålig franskengelska,  som Pink panter.  Its a böömb, what kind of  bömb , a bömb that explödes,  or Allå emliga armen  engelska)    GAHHH se!!! nu börjar jag babbla om annat och sakta men säkert glider ifrån det jag egentligen skulle skriva    WTF!!!   typ, bah!!

Morrn på er mutherfuuuucckkkers! (Franskaengelska)

Såg dig at the discotek Le Cardinal

Wtf!

Lund!

Varför måste de bygga om. Som sagt, det tar ju tid att komma in på Tetra Pak. Hopplöst.

Monday!

Jag har varit i HBG idag på Dunkers.   Efter en stressad dag, så tog jag mig ut i naturen en liten stund för att koppla av.


Nice!

Jag såg dessa grabbarna på TV för några helger sedan, det varade ganska länge, och det var sent på natten. Tyvärr kunde jag inte låta bli att titta på det, för jag är en sådan person som diggar "Human effects" när de gör alla ljud själva och bara lever ut. Det finns förstås fler klipp med dessa underhållande personer.
Och det är bara Fredde granberg och peter settman som kan göra detta. Fantasin sätter inga gränser (som det brukar heta).

Så, imorgon/idag är det Helsingborg för hela slanten. SES DÄR!?

RSS 2.0