T-Mobile Dance

Jag kan erkänna att jag var inte den som var piggast när jag gick upp imorse,eller lite innan eftermiddag. Mitt glada humör kommer ganska fort efter att jag vaknat upp, jag brukar vara den som skojar eller kryper tättintill under täcket på morgonen. Nu vaknar jag ensam och får skoja med mig själv. Detta sökte mig till tågstationen någonstans i sverige, där jag tänkte att jag skulle prova och se om jag fick med andra att sjunga eller dansa. Men efter att ha tänkt på detta några minuter så är sverige ganska stelt och personer på en tågstation tidigt på morgonen, vill mer än gärna dricka sitt kaffe och bli lämnad ensam och ej bli tillfrågad. Detta kan förstöra en hel dag för en svensk tydligen. Jag kom också på ifall jag skulle står där och sjunga/dansa så skulle jag nog stått där själv ett bra tag och skämma ut mig själv.

Varför skulle jag göra detta egentligen tänker ni? Jo varför inte en gång i månaden börja en dyster Februaridag med att dansa & sjunga. Men varför just en tågstation? Jo för det är där flest personer passerar varje dag på ett ställe, så där lite instängt och bra.

Men mina planer grusades när jag gjorde en simulation av detta i huvudet. Det enda jag såg & hörde var min egen röst eka på tågstationens stora väntsal. Aja, jag överlåter det till proffsen, och de som är lite mer osvenska, eller normala. Jag vet inte. Det finns även ett klipp där alla stannar upp mitt i morgon rushen. Också coolt.Så imorgon kommer jag kanske står där och bara se mig själv dansa loss, usch näe.

1 bok

                                                                     Mia törnblom
En daglig dos av glädje, hopp, styrka, mod eller insikt!

En härlig bok är tänkt att ge en daglig dos av glädje, hopp, styrka, mod eller insikt. Mia Törnblom har samlat 366 tankar och budskap som varit viktiga för henne. Sådant som kan tyckas självklart men som vi ofta glömmer bort. Och inte minst att det är jag som väljer vilket liv jag vill leva. Det handlar om kärlek, tro, vänskap, personlig utveckling, självkänsla, motivation, tacksamhet och förlåtelse.

I boken finns det även utrymme för egna tankar och reflektioner.

Dagens.  Vi mår bra av att vara generösa. Var generös idag !  Bokrea.

Då är Bokrean i full gång. Jag har köpt några böcker redan och jag kommer antagligen köpa fler, fast inte denna årets bokrea. Det är verkligen lite klurigt det där med att hitta en bra bok, den där extra. Det blev lite hetsigt och jag tappa bort mig genom att kolla vad andra tittade på för böcker. Till slut hade jag så det räckte denna gång. Det blev allt från Rock till hjärna.

b.l.a
The dirt. bekännelser från världens mest ökända band
/Mötley Crüe.

Håll hjärnan ung.  
Det är lika viktigt att träna hjärnan och hålla den igång som att gympa kroppen! Här presenteras ett
enkelt och roligt övningsprogram som bygger på den senaste forskningen. Genom att ruska om dina vardagsrutiner och börja göra saker på ett nytt och oväntat sätt kvicknar du till. Det gäller att dra nytta av alla sinnen för att aktivera nya delar av hjärnan och öka den mentala flexibiliteten. Borsta tänderna med fel hand, klä på dig på morgonen med slutna ögon eller åk en helt ny väg till jobbet.

En annan bok jag har sökt efter som jag inte hittat på svenska är 101 things to do before i die. Jag har den engelska versionen och sökte om den fanns på svenska. Tyvärr hittade jag inget, men det kanske finns? Däremot hittae jag deras hemsida HÄR. Efter lite sökande på deras hemsida hittade jag lite uppdateringar att skriva ut till boken, kul ide´. Och lite sökande till på deras sida hittade jag även personer som lagt upp sina bloggar som tar detta på allvar, därav det fanns en svensk kille med. Jag har inte kollat så noga men vet inte hur länge han har gjort detta, men han fick boken någon gång under 2007. Han har även vad jag kom fram till, två andra böcker han följer. Uppgifterna uppdateras inte varje dag, men han försöker göra det en gång i månaden i alla fall. Se hans verk HÄR !!!
Snäppet värre med 202 things to do.....

RSS 2.0