Ny Almanacka.

Den nya almanackan har blivit pressad och är färdig för 2010. Man kan ju inte mer än att pressa in en bild som jag tagit. Lite cred får man väl ha för sitt arbete. Äran.





En flinga!

En snöflinga kom till mig idag!


The Future Är Här!








Jag låter klippen tala för sig självt.... Självt... Själva... Självt...  AHHHH,  HACK!

Mig!







Idag är det Söndag som många av oss redan vet. Jag har passat på att fotografera lite istappar. Det är ganska klurigt att fånga en droppe, men det gick. Det är speciellt denna jag blev nöjd med här ovan.  Snart jul och mys!!!   Passar på att önska en God Jul och Gott Nytt År!!

Malmö goes vinter.

På min vanliga färd till Malmö, så har det blivit väldigt stor skillnad att köra nu när vintern har träffat skåne. Jag kan säga att det bara varit som en dimma att köra på motovägen. Men som tur är har jag en polare som väntat på mig varje gång. Sixten är en svart mysig katt som vaknar vid min sida varje gång. Hur go som helst är han, spinner och trygghets trampar på mig varje gång, hehe. Så efter julafton är det Nyår. Var ska ni fira detta??  Jag får ta mig till Linköping och fira där.












Wig Wam Bam!

Det har blivit radiostationen Gamla Godingar idag, och det slog mig hur längesedan jag hörde denna låten från bandet Sweet. Fast detta är från 2009 och håller tydligen än. Det var så att bandet hade denna hiten 1972 tror jag det var. 

Lyssna och njut  Sweet- wig wam bam


Musikhjälpen 2009!




Det är 22 timmar 34 sekunder kvar tills musikhjälpen 2009 startar, i detta nu


Det ska bli en insamling av pengar till kampen mot Malaria. Detta sker i en glassbur på avenyyyyyn i Göteborg
. Det hela kommer att pågå från och med 14-20 dec i P3, SVT2 och även på internet.

Vad kommer hända för något oväntat detta år?? Vi minns väl alla Jordbävningen i Skåne förra året.

Skicka sms och önska en låt, så bidrar du till kampen mot Malaria!

MUSIKHJÄLPEN 2009 (HEMSIDA)

Veckans konst!!

Det har blivit lite nya tavlor målade. Jag har fastnat i träsket men dessa ansikte ännu en gång.

Bra eller Anus??


 

 

 






Dagens verk!

Idag har jag inte gjort mer än detta. Snart dags för mat.  Jag kan inte komma på någon bra färg att ha som bakgrund. Jag får sova på saken, hmm.



You and me could write a bad Romance!

Som de flesta artister, försöker de flesta alltid få en att lyfta på huvudet och tappa hakan. Lady gaga är nummer ett just nu på att göra detta med sina kläder och ständigt nya hits.

Bad Romance har väl ingen lyckats komma undan att höra på Tv-reklamen eller Radion.
Jag såg för ett bra tag sedan hur denne artist gjorde ett väldigt annorlunda framträdande i en Show, live!  Piano i högsta hugg och sjunger Poker Face med en annan version än orginalet.

Bedöm själv. Bra eller Anus?


RSS 2.0