Barats and bereta.

Dessa grabbar har en annorlunda dålig/kassbra humor, sådant man måste se ibland för att få sig det där konstiga skrattet av hur kasst det är, fast ändå bra på något vis. På något vis kan man inte sluta titta på de andra klippen för att se vad den där rubriken handlar om egentligen. Som exempel Sexymilkjump, Hmm vad kan det vara för något..  Aja se själva och bedöm hur er hjärna upplever detta. Milkman. How about some vitamin D?  D for Death.


Bandsjön.

Idag var det ganska fint väder, fast det kom liten regnskur ibland. Jag var och badade i Bandsjön. eller badade och badade, jag doppade mig och var i några minuter. Sedan tändes det en liiiten brasa. Det var skönt att kunna värma sig lite framför elden.  Senare på kvällen var jag i HBG och handlade på Hemköp vid stattena, då det kom en kvinna i Beige kjol och beige tröja gåendes över övergångsstället. tyckte det påminde om någon jag träffat förr, aja.

Denna vecka har jag haft några annorlunda besök här hemma, inget jag haft förr. Det är så att jag haft ungefär tio fjärilar sammanlagt här hemma som flaxat omkring. Jag tycker jag släppt ut en efter en. Tre stycken flög omkring en morgon när solen stod på och värmde upp mina fönster. Jag hade en i badrummet som inte kunde sätta sig utan flög fibrillt omkring för att hitta en utväg. För skojs skull och nyfikenhet satte jag igång duschen och ganska behaglig värme. Lite som jag misstänkt /och hade redan listat ut) satte sig fjärilen sig en bit bort från strålarna och antagligen bara njöt av den behagliga fuktiga värmen som kom upp mot väggen där den satt sig. Jag lät den sitta där och mysa samt lugna ner sig lite innan jag tog den utan något våld och släppte ut den. Det fina var att den satt ett tag och antagligen tittade på mig ungefär en minut innan den flög dit pepparn växer.  Sedan imorse när jag vaknade flög det en vid mitt fönster i vardagsrummet som jag släppte ut ganska omgående. Efter några minuter låg jag i sängen på spikmattan och funderade då jag såg en till som satt på min drömfångare jag har i taket. Den bara satt där och hade antagligen varit där hela natten. Jag stod ända intill den och tittade, men den rörde sig inte ur fläcken. Antagligen hade denna fina skapelse hittat ro bland mina drömmar och planterat sig där över natten, lite "snålskjuts" i min bekväma lägenhet. Var kommer dessa ifrån?? Förr fick jag alltid in getingar och bålgetingar som man var tvungen att vifta ut lite snabbt innan man tappa dem ur sikte.Ikea

IKEA i Helsingborg ska troligtvis läggas ned.  Det är inget bestämt, men det är tråkigt om sådant händer i en så stort växande möbeljätte som IKEA.  Uhhh??

Takida

De har även nytt material att erbjuda, och den senaste singeln är, As You DiePeter Jackson

Peter Jackson är inblandad i District 9 och en kommande film som heter The Lovely Bones.
För er som inte vet har ju "lille" jackson blivit en smula förändrar.
2007                                                        2009

She's a Genius

JET har nytt album på gång och det sägs att det ska vara riktigt bra skiva de ger ut. Mer Rock. Vi får hoppas dessa grabbar håller sina ord om skivan.  Ett litet smakprov från kommande Album Shaka Rock.

Och för er som inte har en aning om vilka JET är så... kanske ni kommer ihåg denna Reklamlåt


Gummi- Tarzan

När jag var liten läste jag en bok som heter Gummi tarzan. När man är liten och full av fantasi tyckte man denna bok var superhäftig!!  Funderar på om man ska skaffa den och ha högläsning för Thea och den lille kotten som är på väg.

Hen heter egentligen Ivan Olsen och är ganska liten. Han är inte särskilt snygg och inte ett dugg stark heller och kan inte spöa upp någon. Istället får han en massa stryk själv - och ibland häller killarna vatten i byxorna på honom. Ivans pappa kallar honom Gummi-Tarzan. Han vill att Ivan ska vara som den riktiga Tarzan, men det är han ju inte. Utom den dagen när han träffar en tvättäkta häxa. Det blir en riktigt upp-och-ner-dag.   Taget från

(Jag hittade Gummi- Tarzan på Youtube som film, men det var inget roligt att se på. Men sök bara på namnet så kan ni själva se.  Danska är bra roligt språk. Ganska kul och försöka sig på att förstå alla konstiga ord.)Sedan läste jag också Benny boxare. Ganska bra bok om kärleken och framgång inom Boxning.

Before the sun goes UPup.

Ibland behöver jag lyssna på lite snabb musik innan jag lägger mig och somnar. Mina tankar blir mer aktiverade under sömnperioden.Mega....


Lite mer Ego här i bloggen skadar aldrig en själv!! =)


Uhmm.


När solen går ner.

Det förändras mycket på himlen, och havet tonar sakta ner till ett svart täcke.


(Bilden här är tagen för en artikel i en tidning om nedskräpning och om utsläpp i HBG)


Jag ger Jonas en stund i rampljuset.

Denna sköna snubbe upptäckte jag för några år sedan. Jag letade runt överallt i butiker samt på nätet om det möjligtvis fanns att köpa skivor med honom. Men icke!! På hemsidan kan man köpa skivorna.  Så här är några videos, fast lite konstig ljudkvalite.  The official site


 


The Vampire Assistant.

Någon som vill se denna med mig??  Verkar lite seg, men det är säkert bara trailern som gör att man uppfattar vissa filmer så.C**k Lady


Plötsligt i Vinslöv!

Jag låter klippen tala för sig själv!   


Jag trodde man spelade minigolf för att det var kul?.
Sedan stötte jag på Farmen Sebastian på You tube. Även han är liiiite speciell om man säger så.. Och han ska vara psykolog??


Rubiks Kub.

Vad hittar jag på då?? Jo, jag har fixat en Rubiks Kub och ha legat på spikmattan och nästan löst färdigt denna gamla sak.     Hade oturen att somna på spikmattan i två timmar en natt. Gissa om jag hade märke på ryggen, mmm. Den där mattan är väldigt skön och avslappnande att ligga på, många tror inte det.  Sedan att man somnar när man ligger på den är ju en annan sak.  När jag vaknade den natten trodde jag att ryggen skulle sitta kvar banne mig.

Kul när man gör produkt reklam, då får man en massa saler.

Mange ligger sömnlös och funderar!! Holy jesus!Det är ganska svårt att förstå sig på svordomar. Det står inget om det i bibeln. Det närmaste man kan komma när man läser i bibeln är  Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn.  osv... ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad sommissbrukar hans namn.  
Så,  om man tänker för guds del (om det stämmer i bibeln) så är det helt ok att använda, fan, helvete, jävlar som kraftuttryck.  Men däremot ska man vara försiktig med att använda   KORS I JÖSSE NAMN, eller?   Gamla tanter borde tänka på vad de säger.

Sedan har vi de personer som tycker illa om en för att man kanske talar illa om jesus osv..  Ohh du kommer hamna i helvetet... bla bla..  Hellre att jag hamnar där än tillbringar en evighet med den personen, i evighet, nä nä, skicka ner mig bara. Down in black.
Straffskalan är inte så stor i bibeln. vad står det?? brinn i helvetet eller ingeting.  Jag skulle nog välja helvetet, det borde vara som en vanlig arbetsmiljö.  Man snackar med en från himlen.   Ahh vi får jobba och hålla fint hela tiden, du då?   Nä i helvetet jobbar vi 8 timmar och fikar för resten.

Kristendomen har ju varit emot bögar o lebbar när det varit uppenbart att jesus var gay. Om man nu inte är gay så hänger man inte med tolv män i klänning i tre år.
Det andra viktiga är lagstiftningen, och det finns. Men, homosexuella har envisats med att just gifta sig i kyrkan, när kristna har haft ett ont öga i så där tvåtusen år...  Det finns olika religioner, vissa har olika mössor, bilar och hus så borde man få göra som man vill i sin religion..  Vill man nu inte viga homo.. så ska man inte göra det.  t.e.x om jag hade en religion, så skulle jag kanske inte låta vegetarianer gifta sig. där går en gräns.  Är det sen att man tycker livet är skit på jorden så där 80 år, så blir det värre efter döden kan jag lova, om man nu kommer in i evigheten. Evigheten, shit!!  plocka ogräs i en evighet!! NÄ.   Plocka ogräs det växer, jag tar det när jag vill jag är ändå här i evightetn, hur länge det nu är??  evighet, evigheten, evigheter o oändlighet.   Om nu gud funnits i så många år.. Kan man inte ha något nytt? Tänk om samma folk hade styrt som då. Då hade vi kanske suttit i grottan och käkat bär. Man kan ju inte förnya sig. Det var bättre förr.

Läser man Paulus (nya testamentet) ord, så finns mycket gammalt kvar, bara skriver av det gamla så där. Så, Paulus får man kanske ta med en rejäl nypa salt.

Säg NEJ till droger!!!

Det finns många som förstör sina liv med droger.  Och varför är det nästan alltid den personen som är påverkad ,som kör ihjäl t.e.x kvinnor med barn och vinglar iväg med en liten skråma. Medans de andra mister sina liv?Musikpolisen höjer ett varningens finger.

  Det tycks ligga samma melodi i låtarna.  Vad tycker ni, de är ganska lika om man lägger sitt musiköra till.
Kan det vara så att Pet Shop Boys har lånat av Orup, hmmm  =PEn liten bonuslåt.


The hangover.

Råkade se The hangover, riktigt knäppt sjuk film. Men det händer saker hela tiden, så den är ganska roande.Hårt arbete lönar sig, oftast.

Har man jobbat mycket brukar det oftast löna sig i längden, för en del. Betald skatt är också gjort för varenda öre, det känns skit att behöva göra det alla gånger.  Jag har köpt lite nya "saker"  på senaste, sådant som behöver bytas ut. 

Så nu är det väl en resa på G.    Alexandria O Kario   sitter väl inte fel.  Jag fick information att Alexandria har ett väldigt Väldigt stort Bibliotek. =) 

Man kan känna doften.

En liten tävling!!!    GISSA SUMMAN!!


Smellin, feelin

 Min, min Chrysler


Things to do before we die.

Och som många säger, simma med delfiner. *krak *krak... eller hur de nu låter =)

Så, idag är det BILL BAILEY som får enter the rampljus.   Kolla även in Black Books på you Tube


    
RSS 2.0