Hunden & kattens dagbok.

Jag surfade runt på youtube som har de mest konstiga och underbara klippen som finns, (som jag vet) tänk så mycket underbart "skit" samlat på ett ställe.  där finns väl allt?

Jag surfade runt som sagt och kom in på Rix MorgonZoo. Det var då jag kom på klippet jag hörde för länge sedan som verkligen var något jag fastnade för.

                Läs inte texten nedanför innan du hör på klippet!! eller gör som du vill






HUNDENS DAGBOK
 07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
 08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
 09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
 
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
 17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
 20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
 22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!




KATTENS DAGBOK
 783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.

Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

 Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

 Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

 På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

 De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta.

 Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…

_______________________________

Måste ju säga som en sa,som jag tycker bra om: Katten är människornas ledare, den flyttar när den vill.
Ett mycket intelligent djur.

Jim Carrey & "Stomach" Party tips...

En bra förklaring på hur det kan gå.... (You never Learn...)


Lemony Snicket

Jag hittade ett klipp med Jim Carrey med lite annorlunda scener som inte kommit med.
Och jag såg att jag och Jim carrey är rätt lika på detta plan.Improvisera mera.. jag kan också hålla på i minuter med sånt skit som ingen annan förstår sig på... Man lever sig in i sin barsinnes värld och ger det nästan fullt ut.

Julen firas med att slösa ström...

Ahhh det snöar och julen är snart här!     det blev också ett litet rim utan att jag knappt visste det själv.

Riktigt mycket ström ska släppas ut i det fria,men här går inga små watt fria i denna underbara vinter sång,här används minsann inga små stearinljus för att lysa upp den mörka tillvaron,men det blir mys ändå ,inte bara grannen ser vad du har pyntat huset med,men ska man skämmas skratta gråta eller gå? 

RSS 2.0